GORDON RAMSAY’S PLAYING WITH FIRE

akum..

kali nih aku nk cerita tentang buku y baru je habes aku baca semlm. GORDON’S RAMSAY PLAYING WITH FIRE. bagi peminat HELL’S KITCHEN dan KITCHEN NIGHTMARE korng mesti kenal dgn gordon ramsay nih. dalam rancangan2 tv tu mulut dier mmg ganas lah..F-bomb tu sentiasa meletup je dr mulut dier. tp dalam buku nih u will see another side of him lah. dier nih baek lah jugak wpon kdg2 mcm blur2 gak dier nih..hehehe

playing with fire

playing with fire

buku dier nih mainly on cara dier develop bisnes dier. dr hanya sorg chef biase smpilah dier berjaya membina empayar GORDON RAMSAY HOLDING. bayangkan dlm pelan bisnes dier di masa depan kan..dier dah boleh estimate yg dier akan dpt 50 million pound! gile btol..kaya melampau..bayangkan kalo aku dpt duit cmtu..subhanallah..byk btol…

HARGA : RM19.90 [kat bookxcess]

Bintang : 4 dari 5 [merujuk pd amazon.co.uk]

wassalamz!

Advertisements

~ by abbazsmakl on January 28, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: